Maryland

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Maryland

Некретнина за продају у Мариланд.

Налази се у источном делу земље (Јужни Атлантик); граничи се на север са Пенсилванијом, на истоку са Делавареом, на југу и југозападу са Вирџинијом, на западу са Западном Вирџинијом; на југо-истоку, где се налази дубока увала заљева Цхесапеаке, окупана је Атлантским океаном.

Улагање у Балтиморе, са својих 620.000 становника - 2.700.000 у првом залеђу, куповином некретнина за продају у Мериленду да би се остварио приход, може бити најбоља инвестициона имовина коју сте икада учинили у свом животу.

Хајде да сазнамо пуно добрих разлога да инвестирамо у Балтиморе. За почетак, Балтиморе се налази на атлантској обали, само 65 км северно од америчке престонице Вашингтона, која је око 45 минута вожње аутомобилом.

Улагање у Балтиморе значи улагање у одличан дом у комшилуку који ради у различитим канцеларијама у оближњим градовима.

Цијене кућа су веома конкурентне и опћенито су трошкови живота у Балтимору знатно нижи него у Васхингтону.

Из тог разлога, сваки дан, хиљаде људи одлучује да живе у Балтимору и раде у градовима као што је Вашингтон, чинећи тржиште за изнајмљивање изузетно занимљивим и профитабилним.

Конкурентне цијене кућа, како за куповину, тако и за изнајмљивање, објашњавају нагли пораст процента радника који желе да живе у Балтимору. Балтимор је такође интересантан јер, захваљујући многим пројектима, пружа све већи број радних места.

Још један добар разлог за улагање у Балтимор у стамбени сектор је воља градоначелника да уђе до 10.000 нових породица до 2020. године.

Градоначелник Балтимора подржава програм раста популације Балтиморе са додатком 10.000 нових породица до 2020. године.

Да би олакшала ову иницијативу, Балтимор је смањио порез на имовину и подстакао обнову старих домова путем свог програма "Празници на вриједност".

Куповина некретнина за продају у Мериленду значи улагање у Балтиморе, а такође и улагање у туристички град.

Главна атракција је акваријум Балтиморе, непрофитни јавни акваријум који се налази у унутрашњем делу луке у центру Балтимора.

Акваријум има годишњу посећеност од 1,5 милиона посетилаца и највећа је туристичка атракција у држави Мариланд.

Нема недостатка услуга. Балтимор је добио 1,1 милијун долара кредита за изградњу бициклистичких стаза "Цхарм Цити Бике схаре" од стране државе Мариланд.

У ствари, изграђено је преко 220 км бициклистичких стаза, за које се очекује да ће се даље ширити.

Инвестирање у Балтиморе такође значи фокусирање на развој града.

Жељезничка пруга источно-западно од источне стране од Жупаније Западног Балтимора до медицинског медицинског центра Хопкинс Баивиев на другој страни Балтимора сада се гради и проширује на рути од 14,1 миља.

Очекује се да ће овај пројекат вредан 2,2 милијарде долара привући нове становнике Балтимора који сада живе и раде у округу. Приватне инвестиције у овој балтиморској инфраструктури стварају нова радна мјеста и више услуга за грађане.

Купујете некретнину за продају у Мариланду, инвестирајте у Балтиморе, је поглед у будућност, јер значи улагање у град са одличним изгледима за развој.

Постоје многе иницијативе које не само да помажу становницима града, већ и повећавају квалитет живота у целом градском подручју које окружује град Балтимор и државу Мериленд.

Мериленд је компактна држава, она је пета држава по густини насељености Сједињених Држава са сталном стопом раста.

Раст инвестиција у најнасељенијем граду Мериленду претвара се у већи развој и обнову подручја гдје постоје важне инфраструктуре и јавни радови.

Ово последње чини Балтимору изузетно интересантном са становишта улагања у некретнине.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 8838

Prodaja Пословна делатност, Maryland, Allegany County, Annapolis, Annapolis

32,044,338.41RSD
Prodaja
Пословна делатност

20348 m²
БАНКА форецлосуре-ЈАВНА ЛИЦИТАЦИЈА
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB